Eva C. Zimet je umetnica ličenja, katere videi z lepotnimi nasveti se od preostalih razlikujejo po preprosti stvari: Eva v njih ne govori, pač pa samo kaže, katere izdelke uporablja in kako jih nanaša.

Medtem, ko smo je v videih vajeni z močnejšim in vpadljivim mejkapom, zasebno prisega na naravni videz brez ličil. “Ko posnamem video, si odstranim ličila in dan najraje preživim brez njih na obrazu.”

Eva se je veščin ličenja učila v New Yorku pri mojstru Mariu Dedivanoviču, ki liči slavno Kim Kardashian.

 

Evi ličenje predstavlja svobodo, zato se ga loti z največjim veseljem.

“Prinaša nešteto možnosti končnega videza in ravno to je čar vsega. Sam proces ličenja je čakanje na končni produkt; včasih med ličenjem želiš poskusiti kaj novega, npr. različne barvne kombinacije, in potem v toku procesa ličenja, nisi več najbolj prepričan, ali bo ali ne bo…”

 

“Tukaj jaz zmeraj rečem: ‘Dokončaj! Počakaj na končni rezultat!’ Ker se mi je velikokrat zgodilo, da vmes morda nisem bila najbolj prepričana, da bo nekaj videti lepo, a šele na koncu, ko se dodajo umetne trepalnice, se nanese šminka za ustnice in podobno, dobiš zaokroženo celoto tega, kar želiš z mejkapom predstaviti.”

“Ne urejam se, ne ličim se, sploh pa ne za navaden dan (nasmeh). Pri meni je vsakodnevna oprema visoka figa, brez mejkapa, kavbojke in luštna jakna. Osebno namreč ne morem v petkah, obleki in popolnem mejkapu v Mercator po nakupih, ali pa na kavo s prijatelji. Imam rada udobje, sproščenost … In zato čas posvečam drugim stvarem, ko se ne ličim.” 

– Povzeto po Evinem najljubšen interjuju. 🙂

Eva bo poskrbela, da

  • boš se na svoj poročni dan počutila čudovito
  • bo tvoj mejkap narejen po zadnjih modnih trendih

Skupaj bosta našli izgled, ki se bo najbolj ujemal s tvojo poročno obleko in stilom poroke. Pred tvojim velikim dnem, bosta izbran izgled tudi sprobali in izpopolnili –  poroka je namreč dan, ko si vsaka nevesta želi izgledati neverjetno čudovito.

“S kombinacijo odličnega fotografa in čudovitega mejkapa, bodo tvoje poročne fotografije naravnost neverjetne.”

Spodaj si lahko ogledaš nekaj čudovitih fotografij Evinega dela. Najdeš pa jo lahko tudi na facebook-u in na youtube-u 😉

Novo na blogu

Med članki na našem blogu, bosta vedno našla zanimive informacije in čudovite ideje.

Letos je odprla svoja vrata prekrasna nova poročna lokacija

Samostan je že sam po sebi impresiven objekt, saj njegova bogata zgodovina in kultura, kar kličeta po svečanih dogodkih.

Najlepše barvne kombinacije

Prava izbira barve sheme je torej izredno pomembno, zato si za...

Cvetje in njihov pomen

Dandanes, kljub temu, da je izkazovanje čustev mogoče na več različnih...