1. Slabo vreme

Nihče ne sanja o deževnem ali vetrovnem poročnem dnevu, vendar je kljub temu to lahko neizbežno. Bodita torej pripravljena – za vsak slučaj nabavita nekaj dežnikov, ki jih potem lahko razdelita. Preverita tudi na lokaciji, ali vama lahko zagotovijo primerno atmosfero, ne glede na vreme (poroka v notranjih prostorih, ogrevanje v primeru nižje temperature, oziroma ohlajeni prostori, v času poletne vročine).

2. Madeži

Poročna obleka je lahko pravi magnet za madeže. Ne glede na to, kako se boš trudila, da bi obleka ostala čista, se bo skoraj zagotovo zgodilo, da bodo se pojavili kakšni madeži – razlito vino, blatni madeži na robu, ipd.

3. Hrup med obredom

Kihanje, kašljanje, jok,… vedno obstaja verjetnost, da bo med obredom prišlo do hrupa, ki ga nista pričakovala. Kljub temu pa naj vaju to ne skrbi, saj je to ena tistih stvari, ki se bodo pojavile na poročni dan in na katere ne bosta imela nobenega vpliva.

4. Nepričakovani gostje

Če je med povabljenimi še vedno kakšen gost, ki svoje udeležbe ni potrdil, se morata odločiti ali bosta pustila udeležbo tudi tistim, ki udeležbe niso potrdili, ali samo tistim, ki so jo. Premislita ali bi lahko za vsak slučaj dala na stran nekaj stolov in pogrinjkov. Do manjše težave lahko pride predvsem, če sta se odločila za porcijsko postreženo večerjo. V primeru, da bosta svojim gostom ponudila ruski bife, bo ta težava manjša.

5. Ne bodo vsi razumel koncepta

Ne glede na to, kako sta navdušena nad konceptom in dekoracijo, ki sta jo izbrala  za svoj poročni dan, bo se med vajinimi gosti zagotovo našel nekdo, ki mu dekoracija ne bo preveč všeč, oziroma ne do razumel vajinega koncepta. Če bosta dekoraciji dodala kak kotiček, ali aktivnost, ki je nekoliko drugačna, poskrbita, da bodo zraven tudi jasna navodila o tem, kaj lahko pričakujejo.

6. Boleče noge

Čevlji, ki si jih izbrala res izgledajo neverjetno in se čudovito ujemajo s tvojo poročno obleko, vendar se lahko zgodi, da do konca dneva ne bodo več tako udobni. Zato poskrbi, da boš imela pri roku tudi par udobnih čevljev, oziroma balerink in obliže, veliko obližev.

7. Uporaba stranišča

Ne glede na to, kakšen stil poročne obleke boš izbrala, skoraj zagotovo bo uporaba stranišča nekoliko bolj zapletena kot po navadi. In verjetno ne bo šlo brez pomoči priče, oziroma družic.

Povzeto po: 7 things to definitely be prepared for on your wedding day