Poroka pod šotorom daje vajinemu dnevu prav poseben čar. Izreči svoj DA obdan z nežnimi sončnimi žarki, prijetnim vetričem in ptičjim petjem, vzdušje na poroki naredi še posebej sproščujoče in ustvari čudovito romantično izkušnjo.

Čudovita lokacija

Za vaju smo izbrali enega izmed čudovitih kotičkov v naravi in skupaj s Štajersko hišo kulinarike, bomo poskrbeli, da bo vajin poročni dan čaroben in romantičen dogodek. Če še nista izbrala lokacije in želita, da je vajin dan resnično nekaj posebenga, izberita poroko pod šotorom, v objemu narave, kar bo vajinemu praznovanju vneslo edinstvenost, unikatnost in intimnost. Lokacija na ptujskem igrišču za golf, s pogledom na stari del mesta, bo vajinemu slavju vnesla čarobnost, ki jo težko pričaramo kjerkoli drugje, šotor pa vama istočasno ponuja udobnost notranjosti in povezanost z naravo.

Poskrbeli bomo za vse

Praznovalci in Štajerska hiša kulinarike bomo poskrbeli, da bo ambient odražal vaju in vajino ljubezen, da se bodo gostje zabavali in uživali v odlični kulinariki. Posebnost šotora, ki vama ga ponujamo, je prozorna stena, ki poskrbi, da bosta ostala v stiku z naravo. Čez dan vaju bodo obsijali sončni žarki, zvečer pa bodo za dodatno okrasitev poskrbele zvezde, ki se bodo kot majhne lučke prižgale na nebu. Prostor je dovolj velik, da bo v njem, do zgodnjih jutranjih ur, lahko plesalo in se zabavalo med 100 do 150 svatov. Z njimi se bosta lahko zabavala tudi vidva, skrbi pa prepustila nam. Poskrbeli bomo za okrasitve prostora, odlično hrano in pijačo. Naši fotografi in snemalci pa bodo poskrbeli, da bodo vsi pomebmebi trenutki še dolgo ostali z vama.

Lokacija in prostor sta vama na razpolago katerikoli vikend v mesecu maju ali juniju, svoj dan pa si čim prej rezervirajta pri Praznovalcih ali Štajerski hiši kulinarike.

Dovolita nam, da PRAZNUJEMO Z VAMI.