Pomlad je odličen čas, če se odločita za poroko v naravi. Polno je čudovitih kotičkov, okrašenih z raznobarvnimi cvetočimi drevesi, ki kar kličejo po praznovanju. K temu, da je pomlad najbolj priljubljen letni čas bodočih mladoporočencev, pripomore tudi čudovito vreme.

Poroka v naravi

Čudovita cvetoča drevesa so lahko odlično ozadje za fotografiranje, lepo pa se bodo podala tudi z vajino dekoracijo – nežni cvetovi jabolka, češnje, slive ali elegantni cvetovi magnolije bodo slednjo še polepšali.

Če bi raje kot cvetoča drevesa, svoji dekoraciji dodala cvetlice, vama je v spomladanskih mesecih na voljo ogromno različnega cvetja, raznoraznih oblik, barv in tekstur.

Cvetje

Sproščenost in razigranost pomladnih mesecev vama dovoljuje, da si pri izboru cvetja ne postavjata ovir. Vključita ga v dekoracijo, tiskovine, kot dodatek v laseh neveste in družic. Uporabita cvetje na mestih, kjer se to najmanj pričakuje. Med cvetje, ki je v pomladnih mesecih najbolj popularno spadajo: potonika, vrtnica, tulipan, dišeči grahor, španski bezeg, ranunkula, hortenzija, kala lilija, gerbera in magnolija.

Še posebej lepo je, če cvetje vključita tudi v sladki kotiček – z njim lahko okrasita drobna peciva, poročno torto pa naredita veličastno.

Barvne palete

Zgrešiti ne moreta niti pri izbiri barve. Če so vama všeč nežnejše barve, je pomlad idealen mesec za vaju. Cvetje, oziroma dekoracija bo prišla še posebej do izraza, če bosta nežnim pastelim, dodala še nekaj živahnejših odtenkov.

Svojemu poročnemu dnevu lahko vneseta svežino tudi tako, da v dekoracijo vključita sveža zelišča, ali kar osvežilni kotiček, kjer se vajini gostje lahko okrepačjo s svežim sadjem, domačim ledenim čajem ali domačo limonado.