Odličen način, kako na poroki ustvariti sproščeno vzdušje in odlična priložnost, da se fotografirata z vsemi svojimi gosti in ustvarita zabavne spomine – foto kotiček. Lahko se odločita za klasičen photo-booth, ali pa kotiček pripravita sama – vse kar potrebujeta je zabavno ozadje in nekaj pripomočkov.

Foto kotiček je lahko tudi enkratna dopolnitev poročne dekoracije. Bodita kreativna pri ustvarjanju ozadja in se prepustita svoji domišljiji. Naj foto kotiček predstavlja vaju, zanimivo in zabavno ozadje, pa bo privabilo tudi več svatov. Prav tako pomembna je izbira foto pripomočkov – tako kot ozadje, naj bodo skladni s temo in stilom vajinega poročne dne. Da pa bo izkušnja zanimivejša, vključita še knjigo gostov. Svatje bodo lahko svoje fotografije prilepili v album in zraven pripišejo misli ali želje za vaju.

Pri postavitvi foto kotička ne smeta pozabiti na dobro pozicioniranosti – kotiček naj bo postavljen tako, da vama in vajin svatom omogoča dovolj prostora in ni v napoto. Prav tako je pomembno, da kotiček ni preveč skrit in je primerno osvetljen. Ne želita namreč, da bi vajine fotografije bile presvetle ali pretemne.

V spodnji galeriji si oglejta nekaj idej, za pripravo čudovitega foto kotička.