Zimska poroka je odličen način, kako vse te praznične občutke preneseta tudi na svoj poročni dan, kar ga bo naredilo še posebej čarobnega in pravljičnega.

Navdihov za barve in stile je ogromno

Odločita se lahko za kombinacijo živih barv, ki bodo kontrast snežno beli podlagi. V tem času je še posebej popularna kombinacija rdeče in zelene. Kljub temu pa barvno paleto uporabljajta previdno – le smrekova vejica tu, cvet žametno rdeče vrtnice tam. Dodata lahko še nekaj svečk in božičnih lučk. Odločita se lahko tudi za srebrne ali zlate detajle, ali pa svoji dekoraciji dodata nekaj kristalčkov, ki izgledali kot drobne snežinke.

Če vama je bolj pri srcu naravna dekoracija in barve, je tudi teh v zimskem času več kot dovolj – nežne zimske barve, ki jih nademo v naravi, so vedno dobra odločitev. V dekoracijo vključita tudi smrekove ali jelkine vejice, lesene dodatke, storže, oreščke, jagode, cimetove palčke in janeževe zvezdice. Kot osrednji del dekoracije lahko uporabita tudi božično zvezdo, ali pa kar božično drevesce. Pa ne pozabita na belo omelo.

Ne glede na to, ali vama je bolj všeč božična tematika, ali pa se bosta odločila za preprosto zimsko praznovanje, vama v zimskem času ne bo zmanjkalo inspiracije in fantastičnih idej, ki bodo popestrile vajin dan.

To je samo nekaj idej za dekoracijo, ki bo vajinim gostom pričarala pravo zimsko pravljico.

Razveselita svate z majhno pozornostjo  

Poskrbita, da svatje vajinega dne še dolgo ne bodo pozabili, z drobno pozornostjo zahvale. Božični okraski, skodelica za čaj, ali pa mešanica za pripravo vroče čokolade. To je samo nekaj primerov, kako lahko svojim gostom izkažeta pozornost in zahvalo, da so vaju spremljali na novo pot, istočasno pa poskrbita, da jim vajin dan ostane v prijetnem spominu.