Vse skupaj je lahko malo preveč, zato bomo današnjo objavo posvetili ženinom in jim z nekaj manjšimi nasveti pomagali, da se bodo lažje vključili v poročne priprave.

Vključi se v poročne priprave

Ne daj ji občutka, da je sama, oziroma še huje, občutka, da ti je vseeno.  Kljub temu,  da se ti zdi, da je zadnje časa poroka edino, o čemer se želi pogovarjati s teboj, ne pozabi, da je to tudi tvoj dan in prav je, da ji pri pripravi priskočiš na pomoč. Ne glede na to, da si navdušen na svoj način je pomembno, da ji to tudi pokažeš.

Ne strinjaj se z vsem, kar ti bo pokazala. Med vsakimi pripravami pride do točke, kjer se tvoja boljša polovica ne bo znala, oziroma mogla sama odločiti – npr. kakšno obliko ali okus torte bi izbrala – zato se bo zagotovo obrnila nate po nasvet in pomoč pri odločitvi.

Enako velja tudi za izražanje svojih želja in mnenj. Pri tem pa je najpomembneje to, da se o željah in pričakovanjih pogovorita sproti. Nobeden od vaju namreč ne želi, da bi v zadnjem trenutku morala spremeniti obliko torte ali stil dekoracije, ker se o tem nista pogovorila že na začetku.

Razdelita si obveznosti

Če sta se odločila, da bosta si obveznosti in zadolžitve med pripravami razdelila, ne pozabi, da je pomembno, da svoje zadolžitve opraviš pravočasno. Ker bo sama verjetno prevzela večino zadolžitev in ji bodo le-te vzele že dovolj časa in povzročile dovolj stresa, ne želiš, da bi se še dodano obremenjevala s tem, ali si poklical ponudnika in potrdil sestanek, oziroma si že izbral svojo obleko.

Če želita vama lahko pri razdelitvi obveznosti pomagamo mi. Z organizatorko se boste skupaj dogovorili o nalogah, ki vaju čakajo med pripravami in se odločili o obveznostih, ki jih želita opraviti sama in kje bosta potrebovala pomoč.

Rezervirajta termin za brezplačno svetovanje.