Poročni organizator je lahko istočasno tudi poročni koordinator. Razlika v delu enega in delu drugega, je predvsem v njegovi vpletenosti med pripravami, oziroma prisotnosti na poročni dan.

Kdo je poročni organizator?

Poročni organizator poskrbi, da vajin dan poteka brez zapletov in brez težav. Njegovo delo zajema vse, od svetovanja pri izbiri cvetjabarve ter teme poroke, do zagotovitve prostora za zabavo, pomoč pri izbiri fotografa in snemalca ter glasbenega izvajalca – poskrbel bo za vsak najmanjši detajl. Pri njem lahko dobita tudi vse pomembne informacije in napotke.

S tem vama omogoči, da se lahko brez skrbi pridružita svojim gostom na zabavi. Istočasno je lahko tudi koordinator na vajini poroki in poskrbi, da vse poteka po planu in brez težav.

Najem poročnega organizatorja vama omogoči, da uživata v vajini zaroki in pripravah, saj bo on poskrbel za vse najmanjše detajle in vse skupaj povezal v celoto.

Kaj pomeni sodelovanje s poročnim organizatorjem?

Kljub temu, da odločitev za sodelovanje s poročnim organizatorjem, lahko prinese strokške, ki jih na začetku nista predvidela, ima takšno sodelovanje tudi veliko prednosti. Med slednje spadajo predvsem izkušnje, poznanstva znotraj skupnosti poročnih ponudnikov, znajde se v vlogi finančnega svetovalca – poskrbel bo, da bosta dobila odlične ponudbe po vama sprejemljivih cenah.

Poročni organizator bo poskrbel, da ne bosta uživala samo na svoj poročni dan, ampak se bosta z veseljem spominjala predporočnih priprav. Organizatorjevo delo je, v prvi vrsti, zadovoljiti vaju in vajine potrebe ter na kreativen način oživeti vajine ideje. To, da se bosta odločila za poročnega organizatorja ne pomeni, da ne bosta mogla sodelovati pri pripravah – sodelovala bosta lahko kolikor bosta želela, saj je navsezadnje, to vajin dan.