Sem Varuška Živa, vzgojiteljica predšolskih otrok, z varstvom sem se pričela ukvarjati pred desetimi leti. Od tega sem dve leti delala v javnem vrtcu, sedaj že šest let vodim svojo skupinico otrok, pred tremi leti pa sem se pričela ukvarjati še z animacijo in varstvom otrok na porokah in prireditvah.

Z varstvom otrok smo, po pravici, začeli čisto po nesreči. Čeprav, se to sliši se tako čudno…

Tri leta nazaj je namreč bralka mojega bloga, na katerem delim ideje za ustvarjalno preživljanje časa z otroki, prijatelju, ki se je ravno poročal, priporočila mojo stran. Napisal mi je email, če bi prišli na njegovo poroko in seveda sem rekla ja. In tako smo pričeli z varstvom na poroki. 🙂

 

“Počasi se je naša ekipa večala in dopolnjevala. Sedaj smo skupina izkušenih in zanesljivih vzgojiteljic ter pedagoških delavk, ki poskrbimo, da je poroka zabavna tudi za najmlajše, starši pa se lahko brez skrbi prepustijo zabavi.”

Varuška Živa 🙂

 

 Varstvo na poroki priporočam čisto vsakemu paru, ki ima na poroko povabljene tudi otroke. Starši se lahko na poroki sprostijo in se zabavajo brez skrbi, otroci pa so animirani, zaposleni in varni. Nekaj najlepšega namreč je, ko starši po končanem varstvu stopijo do nas in povedo, da je bila to najboljša in najbolj sproščena poroka, tudi zaradi nas.

Kaj vam nudimo?

Na poroko postavimo 3 različne kotičke in s seboj prinesemo čisto ves material, tako da paru, razen naše rezervacije, za otroke ni potrebno več skrbeti.

  • Ustvarjalni kotiček, kjer ustvarjamo s plastelinom, rišemo, krasimo kronice in gusarske kape, izdelujemo verižice,…
  • Igralni kotiček s kockami, knjigami, vlaki, avtomobilčki,…
  • Družabne igre

S seboj lahko prinesemo tudi poslikave in balone za oblikovanje.

Več o tem, kaj vam ponujamo, pa lahko najdete tudi na naši spletni strani 😉

Sestavi poroko: Naj bo vajina poroka brezskrbna!

Novo na blogu

Mad članki na našem blogu, bosta vedno našla zanimive informacije in čudovite ideje.

Ženinova priča – kakšne so njegove zadolžitve?

Ženinova priča je nepogrešljiva predvsem na dan poroke. Od jutra naprej je ob ženinu in skrbi, da ima ta vse kar potrebuje na dosegu...

Poročne priprave – kje in kako začeti?

Takoj, ko bosta oznanila svojo zaroko, vaju bodo vajini najbližji pričeli...

Nevestina priča – kakšne so njene zadolžitve?

Nevestina priča je nepogreščljiva predvsem na dan poroke. Od jutra naprej...